Català / Français  ·  TEL. +376832716 · EMAIL adenc@educand.ad
Català / Français  · 

METODOLOGIA I PROJECTES EDUCATIUS

Per als més petits
3 Fotos

ROBÒTICA


Ja fa temps que la robòtica educativa va entrar a les aules per quedar-s'hi. La importància de la robòtica radica en què aglutina les ciències i la tecnologia, treballa les competències transversals, fomenta la imaginació, desperta inquietuds i ajuda a comprendre millor el món que ens envolta.

Un altre aspecte rellevant de la robòtica educativa és que és una eina amb la que els nens i les nenes aprenen a gestionar el fracàs i la frustració.

 

A l'Escola Andorrana d'Encamp de Maternal i Primera Ensenyança vam començar a implementar el nostre projecte educatiu de robòtica al curs 18-19 oferint tallers durant la franja horària del migdia als alumnes d'edats d'entre 6 i 12 anys. En aquest curs 21-22 la robòtica educativa ja forma part de la programació dels centre i es realitza robòtica a tots els cursos d'una manera periódica dins de l'horari lectiu dels alumnes.

 

El ventall de material que podem trobar a les nostres aules és ampli i divers i adaptat a la franja d'edat amb la que treballem. Des dels Netx 2.0 pels més petits fins els Lego WeDo. 2.0. a 3r cicle.